További tagsági előnyök

Kamatadómentes hozamok
A nyugdíjszámlád befektetéséből származó hozam kamatadómentes. Ez egyes befektetési termékekhez képest 15% előnyt jelent!
Örökölhetőség
Nyugdíjszámlád a saját tulajdonod, halálod esetén az azon lévő összeget örököseid öröklik. Azonban lehetőséged van arra, hogy eltérően rendelkezz és kedvezményezettet jelölj meg.
Rugalmas befizetés
A nyugdíjszámlád javára teljesített befizetés nagyságát élethelyzetedtől függően rugalmasan változtathatod. Fizethetsz többet vagy kevesebbet, havonta vagy eseti jelleggel. Érdemes kedvezményezettként megjelölni a törvényes örökösöket is, hiszen ezzel az ügyintézés átfutási ideje lényegesen csökkenthető.
Bankkártyás befizetés akár rendszeresen is
Néhány perc alatt elintézheted befizetéseid, sőt, rendszeres bankkártyás befizetést is választhatsz. Jó, ha tudod, hogy a tranzakciós illetéket mi álljuk!

Egyszerű ügyintézés, online megoldások
Évek óta törekszünk arra, hogy tagjainkat ne terheljük felesleges ügyintézéssel és a számukra fontos információkat mielőbb elérjék. Online Ügyfélportálunkon könnyen nyomon követhető az egyenleg alakulása, a választott portfólió, egyszerűen módosíthatod adataid, vagy letöltheted dokumentumaid.