További tagsági előnyök

Kamatadómentes hozamok

A nyugdíjszámlád befektetéséből származó hozam kamatadómentes. Ez egyes befektetési termékekhez képest 15% előnyt jelent!

kép
Örökölhetőség
Nyugdíjszámlád a saját tulajdonod, halálod esetén az azon lévő összeget örököseid öröklik. Azonban lehetőséged van arra, hogy eltérően rendelkezz és kedvezményezettet jelölj meg.
kép
Rugalmasság a megtakarítás gyarapításában
A nyugdíjszámlád javára teljesített befizetés nagyságát élethelyzetedtől függően rugalmasan változtathatod. Fizethetsz többet vagy kevesebbet, havonta vagy eseti jelleggel. Érdemes kedvezményezettként megjelölni a törvényes örökösöket is, hiszen ezzel az ügyintézés átfutási ideje lényegesen csökkenthető.
kép
Egyszerű ügyintézés, online megoldások
Évek óta törekszünk arra, hogy tagjainkat ne terheljük felesleges ügyintézéssel és a számukra fontos információkat mielőbb elérjék. Online Ügyfélportálunkon könnyen nyomon követhető az egyenleg alakulása, a választott portfólió, egyszerűen módosíthatod adataid, vagy letöltheted dokumentumaid.
kép
Bankkártyás befizetés akár rendszeresen is
Néhány perc alatt elintézheted befizetéseid, sőt, rendszeres bankkártyás befizetést is választhatsz. Jó, ha tudod, hogy a tranzakciós illetéket mi álljuk!

kép