Rendszeres bankkártyás befizetés

Megtakarítási céljaidhoz és élethelyzetedhez igazodóan megadhatsz rendszeres bankkártyás befizetést, így havonta a megadott napon bankkártyádról a nyugdíjszámlád javára beszedjük az általad megadott összeget. A beállítást bármikor módosíthatod vagy meg is szüntetheted.

Állíts be rendszeres bankkártyás befizetést 

Bankkártya regisztráció
A kártyát a beállítás pillanatában 5 Ft-tal megterheljük, majd ezt az összeget azonnal vissza is írjuk. Amennyiben ez a tranzakció sikeres, a szolgáltatás automatikusan, a beállítást követő nappal aktiválódik.

A bankkártyád lejáratára ügyelned kell, ha új bankkártyát kapsz, át kell állítanod a rendszeres befizetési megbízásod az új kártyádra!
kép
A beállítás ellenőrzése, módosítása
Egyszerre csak egy aktív rendszeres bankkártyás befizetési megbízásod lehet. Ezért ha új bankkártyás befizetési megbízást adsz meg (de a régit még nem törölted), úgy a korábban adott megbízást automatikusan lezárjuk.

A rendszeres bankkártyás befizetést az Ügyfélportálodon tudod ellenőrizni, illetve módosítani. Módosítanod kell a beállítást, ha bankkártyád lejár és újat kapsz a bankodtól!

A megbízás megszüntetésére lehetősége van ugyanitt, vagy telefonon, a +36 1 999 9696-os telefonszámon, ügyintézőink segítségével.

A regisztráció megszűnése a tárgynapon (megszüntetés napján) 24.00 órakor történik.
kép
Sikertelen tranzakció
Ha a rendszeres bankkártyás befizetés beszedés regisztrációjakor választott napon (pl.: fedezethiány miatt) nem tudjuk lehívni a megadott összeget, akkor az első sikertelen tranzakciót követő 4 napban ismét megkíséreljük a beszedést.

Ezt követően az adott hónapban több beszedési kísérlet már nem történik.
kép
Tudnivalók a tranzakció indításáról
Azon a napon indítjuk a tranzakciót, melyet a regisztrációkor megadtál, mindaddig, míg a szolgáltatást meg nem szünteted.

A bankkártyád lejáratára azonban ügyelned kell, ha új bankkártyát kapsz, át kell állítanod a rendszeres befizetési megbízásod az új kártyádra!
kép