Megtakarítási programok

Megtakarítási programjainkban garantált bónuszokkal ösztönözzük a nyugdíjcélú takarékosságot! Azaz, ha a vállalásodnak megfelelő befizetéseket rendszeresen teljesíted és évente az összeget meghatározott százalékkal emeled a program végén nyugdíjszámládon történő jóváírás formájában ajándékot kapsz.


Kezdőrúgás - a csatlakozási lehetőség már lezárult

Első megtakarítási programunkhoz 2019. augusztus 31. és 2019. december 31. között lehetett csatlakozni. A program 2023. december 31-ig tart, így a programhoz csatlakozott Pénztártagoknak a havi rendszeres, vállalásnak megfelelően évente indexált befizetéseket eddig az időpontig kell teljesíteniük.

A befizetéseik tejesítése érdekében a résztvevőknek gondoskodniuk kell arról, hogy a program időtartama alatt a rendszeres beszedéshez megadott bankkártya aktív legyen és egyenlege lehetővé tegye beszedést.

Sikeres programzárást követően a pénztár az első évben vállalt egy(!) havi befizetés háromszorosát írja jóvá támogatásként a Pénztártag PRÉMIUM Önkéntes Nyugdíjpénztárnál vezetett egyéni számláján.

A PRÉMIUM Kezdőrúgás program szabályzata >>

Kezdőrúgás újratöltve - a csatlakozási lehetőség már lezárult 

A Kezdőrúgás újratöltve megtakarítási programhoz  2020. január 29. és 2020. május 15. között lehetett csatlakozni. A program 2024. december 31-ig tart.

Újratöltött kezdőrúgás programunkhoz csatlakozó Pénztártagjaink a garantált bónusz mellett tárgynyereményért is indulhattak, a vállalt befizetés nagyságától függően 3 tárgynyeremény közül választhattak.

Azon tagok részére, akik a programhoz való csatlakozáskor az évenkénti 25%-os indexálást választották, a 2024. december 31-ig tartó megtakarítási program sikeres végeztével az induláskor vállalt első havi befizetés háromszorosát, mint garantált ajándékot a pénztár 2025. január hónapban támogatásként megfizeti a PRÉMIUM Önkéntes Nyugdíjpénztárnál vezetett egyéni számlájukra.

A program során a vállalt és évente emelt nyugdíjcélú megtakarítást, a tagoknak rendszeres bankkártyás befizetéssel kell teljesíteniük.

A Kezdőrúgás újratöltve program szabályzata >>