Anyagi nehézségbe ütköztél?

Kétféle megoldással tudunk segíteni

Ha átmenetileg pénzügyi nehézséggel szembesülsz és hozzá kell nyúlnod félretett pénzedhez két szolgáltatással is segítségedre tudunk lenni.

Tagi kölcsön Kedvező kondíciók mellett igényelhetsz kölcsönt egy évre, egyenleged 30%-a erejéig, ha már több mint 3 éve megnyitottad nyugdíjszámlád.

Futamidő: 12 hónap

Kezelési költség: 3%, minimum 5 000Ft

Kamat: a kölcsön elbírálása időpontjában irányadó jegybanki alapkamat + 5%. A kezelési költséget és a kamatot a folyósításkor vonjuk le.
Nyomtatványunkon igényleheted>>

A tagi kölcsön előnye, hogy miközben átmeneti pénzügyi nehézségeid megoldódnak, nyugdíjszámládon lévő megtakarításod továbbra is hozammal gyarapodik. Fontos tudnod, hogy a kölcsönt annak lejáratáig (12 hónap) vissza kell fizesd nyugdíjszámládra, ellenkező esetben azt nyugdíjszámládból érvényesítjük, s mivel így az jövedelemben minősül, így összeg után szja és szocho fizetési kötelezettséged is keletkezik.

Lekötés 10 éves várakozási időt követően banki hitelhez fedezetként felajánlhatod nyugdíjszámlád egyenlegének maximum 50 %-át.

Ez átmeneti pénzügyi segítséget jelenthet anélkül, hogy fel kellene számolnod a nyugdíjra félretett megtakarításod. Előnye, hogy miközben hozzájutsz a banki hitelhez, nyugdíjszámládon lévő megtakarításod továbbra is hozammal gyarapodik.