Megtakarítási program 2020

Kezdőrúgás újratöltve!


Pénztárunk új megtakarítási programot indított pénztártagjai körében annak érdekében, hogy támogassa a nyugdíjcélú előtakarékoskodást. Érdemes csatlakoznia Önnek is!

Játékhoz való csatlakozás időtartama: 2020. január 29. és 2020. május 15. között

Játék időtartama: csatlakozástól – 2024. december 31.

A játékohoz való csatlakozás időtartama lezárult 2020. május 15-én.

A játék nyertese:


Így csatlakozhat programunkhoz: Regisztráljon nyereményjátékunkra!Pénztártagjaink nyereményjáték regisztráció során csatlakozhatnak megtakarítási programunkhoz, melyben 3 tárgynyeremény közül szükséges választaniuk, egyúttal vállalniuk, hogy évente emelik nyugdíjcélú megtakarításukat, melyet rendszeres bankkártyás befizetéssel teljesítenek - már a játékoz való csatlakozás időtartama alatt is - havonta minimum 5 ezer Ft összegben.Garantált bónuszt is kaphat!


Ön nem csak részt vehet nyereményjátékunkban, hanem bónuszt is kaphat, ha vállalja, hogy évenként 25%-kal emeli megtakarítását! Azon tagok részére ugyanis, akik az évenkénti 25%-os indexálást választják, a 2024. december 31-ig tartó megtakarítási program sikeres végeztével az induláskor vállalt első havi befizetés háromszorosát, mint garantált ajándékot a pénztár 2025. január hónapban adományként megfizeti a PRÉMIUM Önkéntes Nyugdíjpénztárnál vezetett egyéni számlájukra.Megtakarítás elindítása


Választható havi megtakarítási összegek: A pénztártag vállalása alapján, minimum havi 5 ezer Ft összegben, ezer Ft-ra kerekített összeggel.

Fontos, hogy a pénztártag a vállalt rendszeres befizetéseinek tejesítése érdekében a pénztár részére rendszeres bankkártyás beszedési megbízást adjon és gondoskodjon arról, hogy a program időtartama alatt bankkártyája aktív legyen és egyenlege lehetővé tegye a vállalt összeg beszedését.Megtakarítás évenkénti emelése

A feltüntetet %-os értékek közül tetszése szerint választhatja meg az évenkénti emelés mértékét.

5%10%25%Ha nem sikerül teljesíteni a részvételi feltételeket


Ha a pénztártag a játékhoz való csatlakozás időtartama alatt legalább egyszer nem teljesíti a vállalt befizetést, úgy nem vehet részt a nyereményjáték sorsoláson. Ha ezt követően a pénztártag nem teljesíti a vállalt havi rendszeres befizetést adott hónap(ok)ban, úgy lehetősége van a hiányzó összeget adott év végéig pótolnia. Ellenkező esetben a pénztártag automatikusan kiesik a programból, a 25%-os évenkénti emelést választók pedig emellett elesnek a felajánlott bónuszból.

BANKKÁRTYÁS BEFIZETÉS ÜGYINTÉZÉS