emberek

Ön még nem tag, és szeretne belépni? Mi sem egyszerűbb!

1. Tegye meg - pár perc alatt - az online belépési nyilatkozat kitöltésével!

2. Kérjen visszahívást! Adja meg nevét, email címét, telefonszámát, és kattintson az ÉRDEKEL gombra. Munkatársaink pedig hamarosan keresni fogják Önt, hogy megbeszélhessék a részleteket.

Egyelőre csak emailben kérek tájékoztatást a fent megadott e-mail címre.
Hozzájárulok, hogy a pénztár email címemet és telefonszámomat kezelje, és azokra hírleveleket, tájékoztatókat juttasson el részemre. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor visszavonható a pénztárhoz postai úton (1399 Budapest, Pf. 659) vagy a kapcsolat@premiumpenztarak.hu email címre küldött levél útján.

PRÉMIUMMAL jó!

A PRÉMIUM Önkéntes Nyugdíjpénztár taglétszáma
meghaladja a 62 000 főt, a kezelt vagyon pedig a 41 milliárd forintot. Mindez nem véletlen. Csatlakozzon Ön is!

Könnyedén növelheti nyugdíjcélú megtakarítását!
Minden egyénileg befizetett forint után adókedvezmény jár, így hatékonyan növelheti nyugdíjcélú megtakarítását. A maximálisan visszaigényelhető összeg évi 150 ezer forint, az adóévben levont szja-előleg erejéig.

Még egy tipp megtakarítása növeléséért

Nem mindegy mibe fekteti a pénzét!
Portfólióink közül hozamelvárása, kockázatvállalási hajlandósága, valamint nyugdíjba vonulásának várható várható ideje alapján érdemes választania. Mindezek mellett jó, ha tudja, hogy nyugdíjszámlán megtermelt hozama kamatadó-mentes. Portfólióinkról részletesebb tájékoztatást honlapunkon talál.

Mire számíthat?
Nézze meg!

Számolja ki, milyen megtakarításra számíthat
havi befizetései alapján!

HAVI TAGDÍJ
 Ft

 Ft
HAVI JÁRADÉK
 Ft

A feltüntetett információk, adatok, feltételek nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek, kizárólag tájékoztatásul, a figyelem felhívására szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért a pénztár felelősséget nem vállal.
További információt honlapunkon, valamint az Alapszabályban talál.

Adatvédelmi tájékoztató