Cafeteria választás 2017

2017-ben is érdemes az önkéntes nyugdíjpénztári cafeteria elemet választani! Azonban vannak, akik nem élhetnek ezzel a lehetőséggel, mert munkáltatójuk már nem kínál önkéntes nyugdíjpénztári juttatást.


Mitévő legyen, ha munkáltatója nem kínál Önnek 2017-re önkéntes nyugdíjpénztári juttatást?

Érdemes megtartani tagságát, hiszen nyugdíjszámlájának nincs fenntartási költsége, és tagsága miatt Önnek adófizetési kötelezettsége sem keletkezik.

Sőt! Ha egyénileg befizet a pénztárba, 20% adóvisszatérítés igénybe vételére válik jogosulttá, akár évi 150 ezer forint erejéig, amellyel hatékonyan gyarapíthatja nyugdíjra félretett vagyonát.
Teljesítsen 2017-ben is egyéni befizetést, a PRÉMIUM Önkéntes Nyugdíjpénztárba, hogy nyugdíjas éveiben ne kelljen másoktól függenie!

 És mitévő legyen akkor, ha 2017-re készpénzes cafeteriát vezetett be munkáltatója?

Ha munkáltatója bevezeti a készpénzes cafeteria-elemet, és Ön kéri, hogy a 2017. évi 100 000 forintot munkáltatója utalja át az önkéntes nyugdíjpénztári számlájára, úgy az átutalt összeg egyéni befizetésnek számít, és jár Önnek utána a 20% adóvisszatérítés!

A működési költségek levonása után ezzel 13 600 Ft extra bevételre tehet szert! 
Az igényét munkáltatója felé akár EZEN A NYOMTATVÁNYON is jelezheti.


Van mégegy érvünk: nyerje vissza a befizetések dupláját!

Válassza egyénileg, vagy a Cafeteriában az önkéntes nyugdíjpénztárat és most az év első három hónapjában beérkező befizetés dupláját nyerheti vissza.

Játékszabályzat

Befizetését teljesítse egyszerűen és gyorsan átutalással!

Bankszámlaszámunk: 10918001-00000003-01470018
A befizetés azonosíthatósága érdekében az utalás „Közlemény" rovatában kérjük, tüntesse fel nevét és tagi azonosítóját, vagy adóazonosítóját.

Segítségre van szüksége?
Kérjük, adja meg adatait, hogy visszahívhassuk!
Még 200 karaktert írhat

*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Köszönjük!

Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.