Elérhetőségeink


Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy a járványhelyzetre való tekintettel személyes ügyfélszolgálati irodánk (1138 Budapest Dunavirág utca 2-6.) 2021.04.20-ig zárva tart. Ügyfélszolgálatunkat ez idő alatt telefonon és e-mailen éri el.
2021.04.21-étől a megszokott nyitva tartási rendben várjuk kedves Ügyfeleinket.
Kérjük irodánkban a higiéniai intézkedések fokozott betartását, a maszk viselését, a megfelelő távolságtartást és a kihelyezett kézfertőtlenítő használatát.
Vigyázzunk egymásra!

Tagoknak: + 36 1 999 9696 I kapcsolat@premiumpenztarak.hu
Munkáltatóknak:+36 1 580 2299 I bevallas@premiumpenztarak.hu

Alapadatok

A PRÉMIUM Nyugdíjpénztár legfontosabb adatai- köztük az alapképzési elvek és befektetési politika - az Alapadatok alatt érhetőek el. A tisztségviselők és a körzetenkénti küldöttek listájáért kattintson a Tisztségviselők gombra.

Közzétételek

A Küldöttközgyűlés összehívásáról, a hozott határozatokról és egyéb hivatalos közlendőinkről a Közzétételek alatt tájékozódhat, amennyiben Szabályzataink iránt érdeklődik, kattintson a Szabályzatokra.

Karrier

Ha csatlakozna egy jó csapathoz, ne késlekedjen, jelentkezzen! Hosszú távra keressük azokat a leendő munkatársakat, akik szeretnének kellemes környezetben, hasznos és (anyagilag is) megbecsült munkát végezni. 

Karrier